Totaal: 0,00 €

Mundo Melocotón is een jong en hip baby- en kinderkledingmerk van Belgische makelij. Designer Dauwke ontwerpt kleertjes voor kindjes die de wereld volop ontdekken, die willen leren en die alles zelf willen doen. Geen moeilijke knopen en sluitingen, dus! Enkel super comfortabele stoffen en modellen. De collecties bestaan uit heldere kleuren, mooie basics, topkwaliteit en stoffen die zo zacht zijn, dat ze ongetwijfeld de lievelingskleren van je kindjes worden! Leveranciers zijn OEKO-TEX gecertifieerd – productie gebeurt in menswaardige arbeidsomstandigheden - Regelmatige en grondige controles van de producties en certificaten - Beslissingen met het oog op een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Permanente kledingcollectie die nooit out of stock (lees: uit de mode) is - Steun aan liefdadigheidsorganisaties voor kinderen in verschillende landen.

Duukies Beachsocks is het initiatief van Carlien van Hemert, zelf moeder van drie kinderen. Elk jaar tijdens de familievakantie in Spanje klaagden de kinderen over het hete zand, dat aanvoelt als lava. Je herkent het waarschijnlijk wel: springen en rennen om de zee te bereiken? Normale, ouderwetse waterschoenen beschermen niet tegen heet zand en hebben een irriterend bandje en gesp. En het idee van Duukies Beachsocks ontstond: zacht, gemakkelijk, comfortabel en met een trendy twist.

De naam van onze oudste zoon is Duuk. Zo is de naam geboren, en ook het merk. Eerst alleen in Nederland, maar nu ook in veel andere landen. Duuk is erg trots en vindt het heel gaaf dat zijn naam de hele wereld overgaat. Duukies Beachsocks is alles waar het om gaat op het strand en bij het zwembad… Plezier in de zon, maar dan wel beschermd!